App Store Google Play YouTube Twitter Facebook
93 861 81 92
MENÚ PRINCIPAL
LLOGUER DE PISTES
Facebook

Notícia

LLIGA PIG - Tardor 2017 (tarda-nit)
05/08/2017

LLIGA PIG Tardor 2017

Bon dia amics/amigues del PADEL INDOOR GRANOLLERS.

Volem presentar-vos la nova lliga tardor que es disputarà a les instal·lacions del club, patrocinada per NOX.

Aquesta lliga està programada per començar el dilluns 18 de setembre i acabar el divendres 22 de desembre.

La lliga PIG tardor 2017 està pensada per els abonats i no abonats del club. Les categories que es podran jugar seran “masculí” o “femení” amb nivells A, B i C extensibles a: A, B+, B, C+ i C respectivament segons els inscrits.

L’organització, David Rodríguez i Robert Clotet, demana la màxima objectivitat als jugadors/es en el moment de realitzar l’inscripció i apuntar-se cadascú al seu nivell i es reserva el dret de canviar de grup a alguna parella si així ho decideix per un millor funcionament de la lliga.

 

El format està dividit en dos fases:

Una primera fase LLIGUETA on tothom disputarà un mínim de 10 partits, i una segona fase FINAL on els millors classificats disputaran semis i final.

El preu de la lliga PIG serà de 50€/abonats i de 100€/no abonats. En el moment de pagar l’inscripció, recepció lliurarà la dessuadora del torneig, grips i un pot de pilotes NOX.

Podeu fer les inscripcions al  mail info@padelindoorgranollers.com omplint el formulari adjunt o trucant al telèfon 93 861 81 92 amb aquesta informació.

Per a la màxima serietat i bon funcionament de la lliga, cada parella sabrà les dates dels seus partits el divendres 15 de setembre.

Cada parella haurà de respectar les següents normes:

  • Es podrà canviar UN partit màxim de la fase lligueta (amb un preavís de 3 dies)
  • Si un jugador es lesiona durant la lliga, el seu company podrà acabar la lliga amb un substitut, però mai es computarà com partit guanyat.
  • Si una parella fa W.O. no podrà recuperar el partit perdut.
  • Després de la fase final, les 2 parelles finalistes pujaran de grup i les 2 parelles amb menys puntuació baixaran de grup.
  • La franja horària sempre serà de 90 minuts reservats per el club.  L’escalfament haurà de ser de 5 minuts, i el partit en cas de anar a tres sets es decidirà amb súper tie-break a 10 punts amb diferència de 2.
  • En acabar el partit, la parella guanyadora comunicarà el resultat a recepció.

Al final de cada lliga PIG tarda/nit es realitzarà una festa final on es farà l’entrega de premis als guanyadors de cada FASE FINAL i sorteig de regals per els participants.

                                          Data límit d’inscripció, divendres 8 de setembre

 

ANIMA’T A JUGAR LA NOVA LLIGA PIG-NOX!!

US ESPEREM A TOTS!!

              Pàdel Indoor Granollers

FORMULARI (15.012 bytes)
« Tornar